Curatenie blocuri si vile

curatenie-blocuri-vile-iasiCurățarea poate fi o corvoada de cele mai multe de ori, dar să recunoaștem, casa de vacanta trebuie sa fie foarte curata pentru oaspeți. Când ai de gând sa cureti, sa freci în jos și sa schimbi lenjeria pentru oaspeți?
Constatăm că mulți dintre proprietarii noștri nu doresc să-și petreacă timpul liber curatand casa lor de vacanta, asa ca noi va punem la dispozitie servicii de curățenie pentru elimina aceasta corvoada. Atunci când un oaspete paseste in casa ta, prima sa impresie este imperativă. Vrei ca ei să deschidă ușa, sa lase jos bagajele și sa spuna „wow” – si ei vor reactiona asa doar daca casa straluceste.
Noi va punem la dispozitie un agent de curatare pentru a avea grija de proprietatea dvs saptamanal. De asemenea va putem oferi un serviciu de verificare amănunțită pentru a va asigura ca standarde înalte sunt menținute.
De asemenea noi va furnizam servicii de curatare de inalta performanta pentru casa scarii la blocuri si servicii de curatare generala. Acestea presupun, maturat si spalat scari, lifturi, stres balustrade, spalare tamplarie, calorifere, corpuri de iluminat.
Pentru a va oferi pachetul de servicii necesar, in functie de cerintele dvs, noi va stam la dispozitie si va rugam sa luati legatura cu noi telefonic.