Curatenie clinici spitalicesti

curatenie-spitaleCombaterea infecției și crearea unor spitale, sectii, cabinete si departamente imaculate sunt prioritatile noastre numarul un. Cu un training substanțial și monitorizare a calității, precum și echipamente de ultimă oră, vom îmbunătăți mediile de spitalizare ale pacientilor, vom crea modalități mai inteligente de a lucra și de a proteja reputația clientului nostru. Trainingul presupune:
– controlul infectiei (detaliind precauțiile universale)
– siguranță și conformitatea cu reglementările de securitate, cu accent pe agentii patogeni transmisibili prin sange
– zonele cu probleme comune identificate de către profesioniștii din domeniul sănătății
– proceduri speciale pentru camere de examen, statii ale asistentelor medicale și sălile de utilitate
– asigurarea calității
Noi folosim o varietate de sisteme de monitorizare a calității pentru a valida conformitatea serviciilor de curățenie, variind de la sisteme proprii ale clienților la sistemul nostru specific de monitorizare. În fiecare caz, standardele sunt auditate în funcție de cerințele categoriei de risc și inspecțiile sunt efectuate la nivelurile de conformitate convenite.
Nu vom supune echipa noastre sau compania la produse chimice dure care compromit siguranța. De fapt, punem un accent deosebit pe cele mai noi tehnologii de curățare ecologica, cum ar fi tehnologia cu microfibre, ceea ce elimină necesitatea unei surse chimice de curățare, și chiar de curățare ecologica.