Curatenie dupa constructor

Va remodelati bucătăria sau adăugati un nou dormitor? Dacă este așa, aveți probabil o mulțime de praf și moloz prin casa, chiar și dupa finalizarea construcției. În loc sa petreceti ore in sir de curatenie-dupa-constructorcurățare, apelati la  profesioniștii in domeniu! Firma noastra are o  experiență în servicii de curățenie și vin repede la tine acasa pentru o curatare minutioasa.

Echipa noastra este mandra sa efectueze servicii de curatenie care nu sunt numai eficiente dar nici nu dăunează mediului înconjurător. Când vom veni la tine acasa pentru curatenie, vom apărea echipati cu produsele necesare. Mai mult, vom folosi soluții de curățare care protejează mediul. Suntem una dintre singurele companii din industrie care utilizeaza produse ecologice, care sunt mai bune pentru planetă și mai sigure pentru sănătatea ta.

 Serviciile noastre de curatenie de baza include, dar nu sunt limitate la:

-Curățare dulapuri și sertare în interior și în afară

-Curățare blaturi si chiuvete, lustruire

-Curățare căzi de baie, cabine de duș, toalete și uși de duș

-Curățare completa a semineului

-Curatare si aspirare toate covoarele

-Curatare  si lustruire oglinzi si alte obiecte din sticla

În plus față de serviciile de curățenie de bază, putem efectua, de asemenea, servicii de curatenie de specialitate, cum ar fi spălatul geamurilor, finisarea podelei și curățare profundă a covorului.