Curatenie fabrici

curatenie-fabriciServicii de curățare de fabrica se potrivesc pentru toate tipurile de proprietăți industriale, inclusiv depozite, unități, fabrici, șantiere și alte fabrici.
Compania noastra are experiență cu diferite medii de fabrica de la cabinete medicale la toalete din fabrică si ne vom asigura ca specificațiile dumneavoastră sunt îndeplinite de către personalul nostru de curățare dedicat.
Indiferent de tipul și complexitatea fabricii ori de locația acesteia, noi vom fi capabili să o curățam atat pe interior cat si pe exterior.
Vă punem la dispozitie servicii de detartrare de specialitate, de rupere, de compensare și renovare suprafață. De asemenea, vom spăla ferestre, din piatră, cărămidă, beton, vopsea, metal si lemn, vom spala placari si jgheaburi, vom șterge orice urmă de graffiti, vom sabla pardoseli și pavaje, vom instala plase anti-pasari, vom renova fatade, va vom scăpa de praf și murdărie, vom intretine gardul și il vom revopsi daca este necesar.
Sănătatea și siguranța sunt deosebit de importante atunci cand se furnizeaza servicii de curatare intr-o fabrică. Ca rezultat, noi oferim un EIP (echipament individual de protecție), atunci când este necesar, pentru curatatorii nostri din fabrică. De exemplu, noi oferim servicii de curatenie pentru un client în cazul în care agenții noștri operativi poarta o casca tare, o jacheta de înaltă vizibilitate și pantofi de oțel acoperiti. Acest lucru ajută la diminuarea posibilitatii de producere a oricaror leziuni.