Curatenie hale industriale

Curatarea depozitului este un aspect esential al intretinerii acestuia  intrucat prezinta depozitul dumneavoastra intr-un mod pozitiv potentialilor clienti. Zona de depozitare pe care o oferiti trebuiecuratenie-hale-industriale sa fie curate, ceea ce inseamna ca trebuie sa se opteze pentru o curatenie periodica, de cel putin patru ori pe an, sau cand se depoziteaza produse noi.

Compania noastra ofera o gama larga de servicii de curatenie si pentru hale industriale. Noi folosim echipamente de curatenie la cel mai inalt grad calitativ si personalul nostru este pe deplin instruit avand experienta in a avea grija de orice problema pe care o puteti intampina la depozitul comercial. Daca este necesar, personalul nostru va beneficia de training in domeniul sigurantei pentru a ne asigura ca veti beneficia de nivelul de serviciu pe care il solicitati, siguranta fiind pe primul loc. Cu ajutorul call center-ului nostru care este disponibil 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana, noi suntem capabili sa facem fata cerintelor speciale pentru servicii de urgenta.

Serviciile noastre de curatare a depozitului  includ, dar nu sunt limitate la:

– servicii de curatenie a plafonului  depozitului

– servicii de curatare a ventilatiei depozitului

– servicii de curatenie a peretilor depozitului

– servicii de curatenie a podelelor depozitului

– servicii de curatenie a rafturilor depozitului

– spalare cu presiune si degresare chimica

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile noastre de curatare a depozitelor si cum putem colabora, contactati-ne chiar astazi!