Curatenie institutii de stat

curatenie-birouriCompania noastra oferă soluții personalizate de gestionare a facilitatilor la o varietate de clienti din sectorul public, inclusiv; Birourile guvernamentale, școli, colegii, Biblioteci si multe altele.
Cheia succesului nostru este personalul nostru motivat și cu experiență, instruit de către echipa noastră de experți, ce include: sănătatea și siguranța, serviciile specifice pentru clienții care sunt disponibile 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. Noi plătim agenții mai mult de salariul minim național pe economie, pentru ca după cum știm o forță de muncă satisfăcută este o forță de muncă productivă. Noi cream un caiet de sarcini care satisface nevoile individuale ale clientului in bugetului stabilit.
Zonele pe care noi le mai acoperim, pe langa cele enumerate mai sus, sunt: cladiri ale consiliului, statii de politie, statii de pompieri si ambulanta, muzee si galerii, centre de sanatate.
Compania mai prevede:
-contract de curatare
-curățarea zilnică
-curatare ferestre
-curatari periodice
-grupuri sanitare si consumabile
-servicii de corespondenta
-ingrijitor de imobile
Toate materialele noastre de curatenie provin de la o companie de prestigiu, care ne ajută să menținem un cost de curatenie redus. Dacă doriți un serviciu de curățenie mai bun și daca doriti reducerea costurilor curente de curățare, da-ne un telefon astăzi pentru a stabili o intalnire.