Curatenie magazine

Fie ca aveti nevoie de serviciile de curatenie o singura data in magazinul dumneavostra inainte de inspectie sau doriti un profesionist pentru curatenie sa vina in mod regulat in magazin, acest curatenie-magazineserviciu va poate ajuta sa obtineti un magazin imaculat si sa il mentineti in acest fel.

Este important ca proprietarii de magazine sa mentina un aspect prezentabil pentru magazin. Aceasta idee nu este pur si simplu bazata pe confortul clientilor, dar, de asemenea, si pe probabilitatea de a cumpara produse. Au fost realizate studii care au demonstrat ca clientii sunt susceptibili de a-si limita achizitiile in cazul in care un magazin comercial nu este curat. Acest lucru este valabil mai ales pentru clientii care folosesc toaleta magazinului, desi si celelalte parti ale magazinului sunt de o importanta semnificativa.

Serviciul de curatenie in magazine din cadrul companiei noastre poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor specifice magazinului dvs, dar va puteti astepta ca unele servicii de baza sa includa si:

-curatarea ferestrelor din fata ale magazinului

-stergerea tuturor corpurilor de iluminat si a mobilierului

-ceruirea podelei si samponarea covorului

-curatarea tuturor sticlelor, oglinzilor, rafturilor

-curatare si igienizare grupurilor sanitare