Curatenie scoli

curatenie-scoliFiind o companie de curățare a școlii cu multa experiență, înțelegem că un mediu curat este una dintre cheile pentru un studiu reusit și echipa noastră de curățare este în măsură să ofere un program cost eficienta pentru a satisface nevoile dumneavoastra.
Cu siguranță și securitate ca prioritare, vom adapta un raport competitiv calitate pret care sa creze o atmosferă primitoare atat pentru elevi si personal cat și pentru vizitatori. Flexibilitatea serviciilor noastre ne permite să gestionam cerințele dumneavoastră de curățare a școlii, inclusiv o curatare temeinica, cu perturbari minime, lucrand in functie de angajamentele stabilite.
În funcție de mărimea și natura școlii in mod normal trebuiesc curatare urmatoarele: laborator, sali de sport, clase, mese, scaune, birouri/banci, wc-uri, teatre, vestiare, geamuri, zonele de receptie, sali de informatica.
Noi punem la dispozitia dumneavostra urmatoarele servicii de curatare a scolii:
– spălare sub presiune pentru peluza
– lustruire podele dure
– spalare si uscare pardoseli dure, cum ar fi pardoselile din salile de gimnastică
– curățare cu apa fierbinte pentru covoare și țesături
– curatare tapițerie și perdele
– curatare cu aburi pentru zonele de bucătărie
De asemenea, efectuăm o evaluare a riscurilor în cazul în care este necesara pentru orice aspect al procesului de curățare.